Monipuoliset maanrakennuspalvelut Ääneseudulla

Ota yhteyttä!

Maanrakennus Tourunen Oy tarjoaa maanrakennuspalvelut teollisuudelle, yrityksille, kotitalouksille ja julkiselle sektorille pitkällä kokemuksella ja lujalla ammattitaidolla. Urakoimme esimerkiksi rakennusten pohjatöiden, pihatöiden, kaapelointien ja kunnallistekniikan kaivuutöiden parissa Äänekoskella ja noin 80 kilometrin säteellä toimipisteestämme.

Maanrakennus

Maanrakennuksen palveluihimme kuuluvat esimerkiksi omakotitalojen pohjatyöt ja pihatyöt. Olemme työskennelleet jo lukuisissa eri projekteissa Äänekoskella ja lähiseudulla.

 

Avullamme saat talollesi vankan pohjan ja pihallesi kaikki tarvittavat kaivuu- ja maansiirtotyöt. Teemme maanrakennusta myös laaja-alaisemmin ja otamme vastaan sekä pienet että suuret urakat.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot

Kaapelointi

Teemme kaapelointia esimerkiksi sähköyhtiöille ja puhelinyhtiöille. Työskentelemme laaja-alaisesti erilaisten projektien parissa ja otamme vastaan urakoita myös muilta toimijoilta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kunnallistekniikka

Työskentelemme myös kunnallistekniikan rakentamisen parissa. Meiltä löytyy runsaasti kokemusta esimerkiksi viemäröintitöistä, vesijohtotöistä ja katutöistä. Tutustu kalustoomme ja ota yhteyttä!

Kalustomme

Palvelumme

Saat meiltä siis muun muassa nämä maanrakennustyöt:

 

- teollisuuden infrarakentaminen

- rakennusten pohjatyöt

- salaojaremontit

- jätevesijärjestelmät

- lämpöputkikaivannot

- purkutyöt

- rakennusten pohja- ja pihatyöt

- vesijohto- ja viemäröintityöt.